Forum powstało na potrzeby sojuszu -MA-
Po co utrudniasz nam życie wstaw fotkę w poście poznajmy się wizualnie który JA sama zaproponowałam a z którego mało kto korzysta
Łucznik
TO taka moja zabawa i pasja z tymi fotkami Ale twarz moja nie photoshopem przerobiona tylko wieczornym ogniskiem
Łucznik
Ha !! I tu Was drodzy sojusznicy zaskocze Najsmieszniejsze jest to ze nie wybiłem praktycznie nic oprócz małego łyka wina... Najszczersza prawda...twarz mi okropnie spuchła i wygladałem przeuroczo hehehe :)Podejrzewam że to od gorąca ktore waliło od ogniska i potem zimna które było w pokoju...oczy mi tez łzawiły po tym wszystkim..nie mam innego pomysłu
Procarz
Hej Nazywam sie Karolina mam 17 latek mieszkam w Łęczycy i jak narazie nauka jeszce No w sumie już wakacje Zainteresowania..?Hmm..?TANIEC ahh kocham :]
Piechur
Kamil przez te ju ken densy to każdy lgnie go hip-hopu
Witam. Jestem Piotrek. Pije od... A. To nie to forum... Od nowa!
Witam. Jestem Piotrek i mam 19 lat W Ikariam gram od... jakieś 4-5 miechów... może trochę dłużej - już nie pamiętam. Kumpel mnie wciągnął
Mieszkam sobie w Tarnowie (Małopolska) i wybieram się właśnie na studia.
Słucham muzyki wszelakiej, po za disko polo rock, hh, rap amerykański, metal, muzyka poważna, trocheee techno, ale nie za dużo
Co mi wpadnie w ucho to słucham.
Interesuję się grami RPG, ogólnie pojętą fantastyką (książka i film). Lubie dobre filmy z przekazem
Po za Ikariam gram jeszcze w Ogame (u24) i w eRepublik - jakby ktoś chciał zacząć to z miłą chęcią wyślę zaproszenie
Ikariam traktuję nieco na luzie.
W razie pytań pisać
PS. Moje gg: 2300078 - zawsze na niewidoku
pozwolilam sobie przenieść w odpowiednie miejsce
iza
Witam witam.
Jestem Mateusz mam 15 lat. Mieszkam w Ostrowi Mazowieckiej. W Ikariama gram od: Pt 2008-05-09 19:46. Hehe chyba mam trochę spore doświadczenie ale nie idzie to w parze z pkt. w ikariamie, przez znanego i kochanego przeze mnie Safikosa z RIP'u akutalnie KAC i jego koleżków. Jbc. pochodzę z niedużego ale chyba słyszanego sojuszu na zecie K_O_H (Knights of Honor)
Jak ktoś chce zobaczyć jak wyglądam to zapraszam na http://nasza-klasa.pl/profile/14111252 , nie pogardzę zaproszeniem :].
Aktualnie zajmuje się hmm. niczym(bo wakacje) a po wakacjach też się niczym nie będę zajmować oprócz chodzeniem do szkoły ;]
GG; 4023608
Ostatnio edytowany przez Allah (2009-07-27 08:44:17)
Gigant na Parę
tez gram w ogame od jakiegos czasu "uni 64" ale w ciagu jakis 5 lat mialem kilka kont na roznych uniwersach. mam jeszcze konto na 48 ktorego nie uzywam bo mialemurlop z rok i jak chcialem wrocic to tak dziwnie i zaczolemod nowa ale gram sobie na luzie bo tam strasznie ludzie mecza i ciezko flote zrobic przy moim wolnym czasie... za to w ika prawie nie jestem atakowany i moge sobie wszystko spokojnie robic :]
Procarz
tak Kamilku tancze hip-hop od 7 lat juz daze by osiagnac swoj cel w zyciu
: ZOSTAC CHOREOGRAFEM I UCZYC INNYCH TANCZYC ...
(sorki ze dopiero teraz to pisze ale nie zauwazylam tago co napisales ) Buzka
Procarz
Witam wszystkich serdecznie... Imię me Milena, jestem z Wami dzieki Polsce1982. Jestem z Kołobrzegu, mam 25 lat, 2 koty i do niedawna berneńczyka
Korzystając z okazji dla lansu wspomnę, iż jestem mgr geografii, ale niestety w zawodzie nie pracuję. Piastuję lipne stanowisko dyrektora regionalnego jednej z polskich firm edukacyjnych. Interesuje mnie dobra książka, piesze wędrówki z placakiem przez wysokie góry, praca z patologiczną młodzieżą i fotografia. A marzeniem moim jest własny biznes, najlepiej pod postacią agroturystyki.