Moherowa Armia

Forum powstało na potrzeby sojuszu -MA-

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Gry

#16 2009-03-27 17:07:50

Zeddecius

Strzelec

Punktów :   

Re: Konfident w sojuszu

A ja nie wiem czy byłem wtedy zalogowany czy nie, ale wiem że nikogo nigdy nigdzie nie zgłaszałem (bo i po co - mnie jakaś "kurewka" uszu i oczu nie boli;))
PS. Jakby się zastanowić to nawet nie wiem jak to zrobić (w sensie zgłosić kogoś)

#17 2009-03-27 18:41:08

wrc

Piechur

Punktów :   

Ja też byłam ,zawsze siedzie prawie do 1 lub dłużej,oświadczam jednak że Irka nie zgłosiłam.W poprzednim sojuszu tez zostałam zbanowana przez jednego z graczy z sojuszu i po tym odeszłam bo tak jak Irek stwierdziłam że z konfidentem w ekipie nie bedę ,wiec w odwecie sojusz najeżdzał mnie przez ponad trzy tygodnie:/ solidarni byli,byłam z nimi krótko wiec nic dla nich nie znaczyłam:/ Szkoda że Irek chce od nas odejść.Irek nie rób tego,bardzo lubie czytać Twoj spam;)Ale bedzie nudno bez Ciebie buuuuu....

#18 2009-03-27 20:29:18

Xavier

Procarz

Punktów :   

Czegoś tu nie rozumiem, zgłaszając kogoś za wulgaryzmy(nigdy tego nie robiłem ale tak myślę) można tylko jak się dostanie taką wiadomość i przesyła się ją do GO, z całym szacunkiem dla Ciebie Brzytwo Ojca, to Ty wszystkich zwyzywałeś...???

#19 2009-03-27 20:33:17

Brzytwa Ojca

Gość

Wiem że w tedy byłaś zalogowana ale nawet Cię nie brałem pod uwagę. A ja dobrze wiem kto był zalogowany o tej porze. No ale nic pisałem przed chwilą z X-Menami i dzisiaj jak mi odblokują konto idę do nich, a dołączam do nich z tego względu że chcę nadal z wami współpracować, no ale nie chcę być w jednym sojuszu z taką osobą. Tak że to jest jedna opcja jaką sobie wyobrażam... No i jestem pewien że nikt się nie przyzna no i nie dowiemy się kto mnie zgłosił...

Xavier no nie było tak, ja nikogo nie zwyzywałem, napisałem na tle całego sojuszu że jestem wkur... i że zajebiście  zajeb... sprawę przez ten bug... I to była wiadomość do wszystkich, a z tego co ja widzę to można zgłosić każdą wiadomość obok " Odpowiedz" jak chcesz odpisać na daną wiadomość jest jeszcze opcja zgłoś. Tak że chyba w ten sposób się zgłasza, a jeżeli tak to można każdą wiadomość zgłosić...

#20 2009-03-27 20:55:40

Xavier

Procarz

Punktów :   

A no skoro tak, to rzeczywiście kicha, szkoda gadać....

Ostatnio edytowany przez Xavier (2009-03-27 20:56:14)

#21 2009-03-28 10:09:14

Brzytwa Ojca

Gość

Oj tam przykro jak dojdziecie do tego kto mnie zgłosił czy tak jak Kamil mówił zrobi tą selekcje to z przyjemnością do was wrócę

#22 2009-03-28 10:39:58

ozzy_86

Radny Sojuszu

1621939
Punktów :   

Moim zdaniem powinno być jakieś zabezpieczenie przed szpiegami i konfidentami w sojuszach, ja wiem ze szpiedzy po to są żeby przekazywać informacje innym graczom ale takie kablowanie na niby wulgarne wypowiedzi jest no trochę bez sensu jeśli robi to osoba z sojuszu, bo szczerze powiedziawszy jak przeczytałam że Brzytwa dostał bana to zastanawiałam się za co i że niby komu nabluzgał poza tym jeżeli ktoś miałby problem z tym jak sojusznicy wyrażają swoje emocje (czasami ozywając wulgaryzmów) to powinni to powiedzieć temu osobnikowi a nie zgłaszać go do GO, a tym sposobem straciliśmy Brzytwę.....

Ostatnio edytowany przez ozzy_86 (2009-03-28 10:40:18)

"Don't waste your time always searching for those wasted years"

#23 2009-03-28 11:16:43

wolverrin

Moderator

Punktów :   

A moze to zrobił rodzic jakiegoś dziesięciolatka??

!!!Dyplomata sojuszu X-MEN!!!

#24 2009-03-28 11:28:36

Quatro

Gość

Jeśli ktoś pozwala 10-latkowi na grę o takich późnych porach między godzina 23-2 w nocy to współczuję temu 10-latkowi. Może jednak w sojuszu będą potrzebna radykalne działania. Jeżeli są wytypowane jakieś osoby co do których można mieć wątpliwośći to należy... ( i tu występują wątpliwości co należy niestety) z drugiej strony może to nie szpieg a jedynie osoba"wrażliwa" inaczej.

#25 2009-03-28 13:28:35

izolda

Administrator

Punktów :   

Oczywiście można nie lubić jak ktoś przeklina, ale są inne sposoby rozwiązania takiego problemu, chociażby tak jak napisała Ozzy, można porozmawiać i poprosić o powstrzymanie języka (a właściwie palców). Smutne jest tylko to, że ktoś za przeproszeniem "sra we własne gniazdo", to jest tylko gra i właściwie poza nielicznymi przypadkami nie znamy się, ale współczuję ludziom, którzy muszą przebywać z  kimś takim na co dzień, chociażby w pracy czy w szkole, bo nie wiem ile ta osoba ma lat, ja nie chciałabym mieć współpracowników, którzy o byle co latają z jęzorem do szefostwa...

#26 2009-03-28 13:44:02

Quatro

Gość

Teraz kiedy Brzytwa wybył z sojuszu ten "życzliwy" nam anonimowy donosiciel już z pewnością się nie ujawni.
gość podszyty tchórzostwem próbuje manipulować sojuszem. Ciekawe czy za słowa glajda zafajdana też można pójść w odstawkę. jest tak wielkim tchórzem , że nawet kiedy Kamil proponuje mu azyl i nie wydanie go przed sojuszem nie potrafi się zdobyć na odrobinę odwagi. Mam wielką chęć obrazić go ale nie wiem jakich słów użyć w tym przypadku kanalia a może coś mocniejszego, ale szkoda przez paluszki mi nie przejdzie aby to napisać

#27 2009-03-28 14:41:20

thor

Hoplita

Punktów :   

ja również uważam że postępek taki pochwały godny nie jest. prawdopodobnie też byłem wtedy online więc i mnie dotyczą domysły. dementuję więc: to nie ja posłałem Irka na pręgież. za dobrze mi się z nim spamowało więc co mi z tego mogło przyjść? Kamil mam nadzieję że Twoje dochodzenie pokaże kto był winny i nie damy mu spokoju.

#28 2009-03-28 15:07:31

Brzytwa Ojca

Gość

Thor ja doskonale wiem że byłeś w tedy ale nawet Cię nie podejrzewam, zastanówcie się komu ostatnimi czasy najbardziej przeszkadzał spam i kto napisał że nas pogięło?? ( przypominam że to nie Lexmo bo on już lubi spam ) ta osoba była w tedy zalogowana jak mnie zgłoszono i podejrzewam że to ten gracz. No ale z pewnością się nie przyzna... Tyle mogę wam powiedzieć... A jak już załatwicie to czy będzie selekcja to z przyjemnością do was wracam

Pozdrawiam...

#29 2009-03-28 15:21:26

Quatro

Gość

kurcz enie wiem o kim mowa chyba mnie wtedy nie było w sojuszu , ale nie jestem dociekliwy aby nie płoszyc ptaszka

#30 2009-03-28 17:17:21

Brzytwa Ojca

Gość

No nie było Cię w tedy...

Stopka forum

RSS