Forum powstało na potrzeby sojuszu -MA-
Tak jak w info do sojuszu 300 000 w ogólnej i 4 000 w generałach !
Na początku okres próbny przez tydzien i wtedy okarze sie czy dany gracz sie nadaje !!
Tu wklejajcie Nicki gracz jakich zaprosiliscie !
Oczywiscie zapraszamy graczy bez sojuszy albo jakichs słabych sojuszy !
W tresci mozecie napisac :
Witaj !
Zapraszam Cie do sojuszu RnR_R
Pozdrawiam ;]
i to stykas;]
ja zaprosiłem : cobrarogers,Milten3319 na trazie tyle ;]
Gość
No i wcześniej też zapytajcie o wiek itd. czy był też w innym sojuszu jak tak to w jakim ile gra już w ika. Nie zapraszajcie małolatów minimum 18 lat...
Jeśli mamy nie zapraszać małolatów to jak ma się czuć Kamil skoro jest niepełnoletni.... wyrzucimy go ?? :> ??
Napisałam do HellScream i zaraz pisze do Arkadiusz ten drugi jest blizej sojuszu a tamten pierwszy blizej większości moich kolonii
Ostatnio edytowany przez ozzy_86 (2009-04-11 09:52:21)
Ja gadałem z markus66
390,373 pkt ogólnych i 8,254 w generałach.
Teraz jest na urlopie na święta ale przed świętami dopytywał się mnie o nasz sojusz (atmosfera, czy dużo walczymy etc.) Same superlatywy mu oczywiście podałem;]
Ma miasta dość blisko mnie. Mógłby się nadać
PS. Co prawda mieliśmy się umówić na ustawkę po wojnie ale zobaczymy;)
Ostatnio edytowany przez Zeddecius (2009-04-11 10:51:40)
Gość
Wysłałem zaproszenie do gracza Orth (426,568 pkt ogólnie i 4,145 w generałach), jest blisko mojej stolicy (on jest na 33:82) a to dlatego, że w moim regionie jest straszna pustka jeżeli chodzi o członków sojuszu..
ozzy_86 napisał:
Jeśli mamy nie zapraszać małolatów to jak ma się czuć Kamil
skoro jest niepełnoletni.... wyrzucimy go ?? :> ??
![]()
Napisałam do HellScream i zaraz pisze do Arkadiusz ten drugi jest blizej sojuszu a tamten pierwszy blizej większości moich kolonii
Dzieki Ozzy ;p
Administrator
czy mamy tu wklejac odpowiedzi ludziow ktorzy sie nie zgodzili do nas dolaczyc ? bo ja zadalam pytanie od kiedy graja chyba z 40 osobom wiec jak to mam zrobic? dawac odpowiedzi tych wszystkich ktorzy sie w ogole odezwali czy jak?
Kamil92 napisał:
ozzy_86 napisał:
Jeśli mamy nie zapraszać małolatów to jak ma się czuć Kamil
skoro jest niepełnoletni.... wyrzucimy go ?? :> ??
![]()
Napisałam do HellScream i zaraz pisze do Arkadiusz ten drugi jest blizej sojuszu a tamten pierwszy blizej większości moich koloniiDzieki Ozzy ;p
Ale to nie ja wymyśliłam że nie chcemy małolatów
Oj no wiem wiem ale nie ja jestem najmłodszy w sojuszu tylko chyba Lexomo więc jego się doczepcie
Powiem Wam,że gracze z sojuszu GROM są całkiem całkiem
Zaprosiłem dzis jakiegos Skorpionking 1 z GROMU xD
7 000 w genkach i 320 000 w ogólnej ;]