Forum powstało na potrzeby sojuszu -MA-
nawet aniolki czasem maja ruzki ozzy dasz sobie rade a poza tymrydzyk nie ma nic wspolnego z kosciolem wiec religia przeszkadzac ci nie powinna:)
Gigant na Parę
no i git moze tak byc :> a warunki do eko ? bo jak w eko sa te same to bedzie bez sensu. moim zdaniem powinno byc tak ze Ci co u nich beda chcieli do eko ida do nas. i warunek 1 "jak trzeba pomagamy" a no i 2 Jola dalej rzadzi no i ja zostaje w eko nie lubie jak ktos mi mowi co gdzie jak i kiedy mam robic, a tam jest chyba z 20 punktow xD 2 to jeszcze bym przebolal ;p
Uwaga !!
Fuzja... Regulamin... jestem na tak. Gdzie podpisać?? oczywiście zostaję w eko. matury już za mną więc jestem cały wasz...
*mam propozycje aby wszyscy podpisywali traktaty handlowe z Eko... to raczej przydatne.
Ostatnio edytowany przez Dracius (2009-05-24 21:04:20)
Administrator
no to mozna zrobic tak pomoc jednej osobie zrobic mega duzo statkow podpisac traktaty z ta jedna osoba i caly sojus zbedzie jej wysylal surki a ona dalej
RoL_F- Rock and Legion fighters to dla walczacych ale ogolnie chyba najprostrza bedzie najlepsza czyli RoL mozna by dodac na koncu U jak united:P
Gigant na Parę
moze cos nowego jak "TT-teletubisie" xD nie no zartuje ale po co laczyc nazwy sojuszy albo robic nazwe od naszego czy ich. bedziemy nowym sojuszem to i nowa nazwe powinnismy miec.
Nazwy??? Legion of shadows.... Dark Assassins.... Armia Boga.... secret service.... MI6.... LEGION of HEROES.... or simply - The Company -.... o sorry ... angielski mnie wciągną... można znaleźć wiele fajnych nazw nie trzymajmy sie starych i nie róbmy jakichś zlepków...
Zakończyliśmy pertraktacje, nazwa nowego sojuszu to Moherowa Armia, w związku z tym prośba do Joli o zmianę nazwy Eco na Moherowe Eco ponieważ niestety w nazwie moze być tylko 15 liter i Moherowa Armia Eco się nie zmieści, jeżeli chodzi o akademię to zaraz powiadomię o tym ich przywódcę