Forum powstało na potrzeby sojuszu -MA-
Gość
Mamy problem z którymś graczem, no normalnie zdrajca konfident itd. inaczej nie można tego nazwać, Gram w ika. już bardzo długo i przez całą moja karierę nie zgłosiłem nikogo do GO { a tu proszę sojusznik zgłasza sojusznika } choćby nie wiem jak mnie ktoś obrażał przeklinał to nikogo nie zgłosiłem a tym bardzie gracza ze swojego sojuszu. Normalnie porażka totalna, w soju mamy konfidenta jestem pewien że ta osoba również informuje jakiś inny sojusz o tym co się u nas dzieje, nie wiem jak ten problem rozwiążecie ale na pewno beze mnie, Właśnie napisałem do wolverrina z pytaniem czy mogę przejść do nich do sojuszu a chcę przejść do X-Menów tylko z tego względu aby dalej z wami współpracować, no niestety nie mam zamiaru być w jednym sojuszu z takim graczem.... No a jeżeli się nie uda przejść do nich to nie wiem co zrobię ale z pewnością nie będę grał z konfidentem w jednym sojuszu...
Dla jasności, Ci którzy byli w RnR wiedzą, że taka sytuacja ma miejsce już drugi raz. Poprzednio to ja dostałam bana, a że miało to miejsce zaraz po dość burzliwej wymianie zdań właśnie z Irkiem, pierwszą osobą, która przyszła mi do głowy jako sprawca, był Brzytwa, jednak wyjaśniliśmy sobie wszystko i doszliśmy do porozumienia, teraz bana dostała druga strona tamtego konfliktu, więc na pewno nie jednemu przemknęło przez myśl, że to zemsta z mojej strony...Zapewniam więc, że nie mam z tym nic wspólnego, zresztą mam nadzieję, że osoby z którymi gram dłużej są o tym przekonane.
Administrator
i to sie nazywa sojusz tak? a donosimy na siebie nawzajem masakra
Gość
To musi być ktoś z naszej starej paczki teraz jestem już o tym prawie całkowicie przekonany w starym sojuszu została zgłoszona Iza za wulgaryzm a ja w tym. To na pewno ktoś ze starego soju... No ale tak szczerze to już mnie nie obchodzi bo i tak odchodzę z sojuszu, nie mam zamiaru grać z takim graczem... Iza a co do Ciebie to też nawet mi do głowy nie przyszłaś. W tedu co mnie zgłoszono było tylko kilka osób zalogowanych ( wiem bo pamiętam i to doskonale) bo nie wiele osób tak późno jest dostępnych i Kamil wie jakie osoby było na ika. jak mnie zgłoszono... Zobaczymy jak to będzie ale najprawdopodobniej pożegnam się z wami, szkoda bo szkoda fajna z was ekipa
Irek ja wiem kto to bo było chyba 8 osób ;] Teraz jestem na etapie obserwacji i wysyłania szpiegów ;] Przepraszam,ale tak trzeba ;/ Musze przeszpiegowac osoby które były w tym czasie ...
Znajdę tą osobę i powtarzam,że ma jeszcze szansę sie przyznać
Gość
Ja nie byłem, ale Kamil dobrze robi zabierając sie ostro do tego tematu.
Gość
to dobry pomysł ale nie wydaje się aby GO wyjawił źródło informacji
Gość
No wiem Iza że byłaś ale wcale Ciebie nie biorę pod uwagę i jeszcze dwóch innych graczy. Jednak zostanę w sojuszu zobaczymy jak sie to wszystko potoczy ale uprzedzam że z pozostałymi graczami którzy byli w tedy zalogowani ( oprócz oczywiście tej trójki która jest w porządeczki ) nie będę współpracował do póki sie to nie wyjaśni... Normalnie konfidenci !!!!!
Nie sądzę aby GO podało takie info...
Jeżeli chodzi o wiadomość którą pisałeś do całego sojuszu, to nawet jeśli podadzą jej treść to i tak nic nie da, a autora donosu nie podadzą, nie ma takiej opcji
Ostatnio edytowany przez izolda (2009-03-27 16:58:18)
Gość
no i oto chodzi GO nie wyda nam gracza...